weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, pařba na koupáku, Ty syčáci v Rumburku a Šéfové na zabití

Poměrně oddechový víkend nás čeká, alespoň podle toho co jsem našel na webu a doslechl se jinudy, za týden to bude ostřejší. Takže tedy:

v Rumburku v sobotu odehraje se třetí ročník sportovně — kulturní sobota nejen pro děti,ale i jejich rodiče. Chystá se rodinný triatlonek,bláznivé soutěže a odpoledne kulturní prográmek. Mezi potvrzenými hosty je harmonikářka Jana Vébrová a Ty Syčáci. Všechno pořádá KoloBrabec a odehrávat se to bude na Stodole cestou k rybníku Racek. Nevím jak na soutěžích pro děti, ale na koncertě, který začne po osmé večer budete vítáni, vstupné bude lidové a osobně mám Janu Vébrovou i Syčáky nejraději na koncertě. V autě bych si je nepustil. (Jo a všechno se to jmenuje Sandokan, proto je tu mezi námi.)

Rovněž v sobotu pořádají na šenovském koupališti mejdan nazvaný Letní retro párty. Ať už to znamená cokoli, vezměte si peníze a vzhledem k průběhu letošního léta i pláštěnku.

Do kin vstupuje film Šéfové na zabití, o kterém jsem se dočetl v Lidových novinách, že Šílení šéfové vraždí americkou komedii a na ffffilmu,

že  jde o nejvtipnější čistokrevnou komedii od Borata a Superbad. Víc jsem nepátral.

Tak si vyberte. Každopádně film uvádí rumburský kulturák taky v sobotu od sedmi hodin večer.