weby pro nejsevernější čechy

První letní ples v Rumburku, pozvánka a soutěž o lístky!

Léto, dá-li se letos mluvit o něčem podobném, zakončí v Rumburku prvním letním plesem, který se bude konat 27. srpna od osmi večer v sále na Střelnici. V krátkém rozhovoru mi o důvodu pořádání této akce poreferoval jeden z organizátorů Zdeněk Ringelhan: „Plesy se normálně pořádají v zimě, v lednu a únoru a to je dívkám, slečnám a paním většinou zima. Teď budou mít skvělou příležitost předvést své nejhezčí modely bez obav, že ukáží také husí kůži. Pánové mohou přijít klidně ve smokingu, ale není vyžadován. Stačí když přijdou oblečeni společensky: v dlouhých kalhotách, v košili. Kraťasy tolerovat nebudeme.“ Na plakátu je vyobrazena krásná hawaiská slečna, ptám se tedy, jestli bude ples pojatý v tomto duchu. „Původně jsme o tom přemýšleli, ale došli jsme k závěru, že by pro spoustu lidí byl problém sehnat si hawaiské oblečení, takže jsem se rozhodli pouze pro společenský oděv. Na druhou stranu se nedá vyloučit, že alespoň obsluha bude vyladěna tímto směrem.“

Program plesu bude jinak více méně tradiční. Hrát bude Jiří Procházka a Pro — Band, namísto klasického předtančení uvidíte zumbu Zumbu® (se Zumbou® nejsou žádné špásy: Zumba® – název musí být vždy psán s velkým Z, psaní slova Zumba s malým z je zásadní chybou. Při první zmínce v textu je nutné slovo označit ochrannou známkou ®. Zumbathon® – maraton, jehož výtěžek jde pro charitativní účely. Zumba masterclass – lekce vhodná pro pokročilé příznivce Zumba fitness stylu. Zumba® wear – oblečení s ochrannou známkou.) v provedení skupinky Julia Toleda, o půlnoci se budou losovat vstupenky a jejich šťastnější majitelé mohou vyhrát vybavení, které se jim může hodit až půjdou na nějaký ples konaný v klasických termínech: třeba zimní bundu, lyžařskou přilba, ale třeba i selátko.

Ples se odehraje ve všech prostorách rumburského kulturního domu, na sále v přísálích a lze předpokládat, že do půlnoci bude otevřena i restaurace v přízemí. Vstupenky jsou už teď k dostání v prvním patře obchodního domku Ratio a v restauraci na Střelnici, cena v předprodeji je do 21. srpna 149 korun, potom už 199 Kč.

Krom předplatného je možné třikrát dvě vstupenky vyhrát právě tady a to v případě, že odpovíte na jednoducho otázku, pošlete odpověď a budete vylosování.

Tak tedy první kolo hry o vstupenky je tady!

První letní ples v Rumburku se odehraje

– na Zámečku

– na náměstí

– v kulturáku na Střelnici

– na nádraží

odpovídejte tady, losování prvního kola proběhne v neděli 14. srpna, další kolo následuje příští pondělí.