weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, pořádná porce pozvánek

Předpověď počasí na tenhle víkend je povzbudivá a nabídka je pestrá. Už v pátek začínají na Vlčí Hoře (poeticky):

ANTICYCLONE V ZAHRADĚ : v pátek 12. srpna 2011 od 18 hodin… levandule ještě stále voní …… měsíček se vybarvuje …… slunečnice se otáčejí …Anticyclone je francouzská dvojice hudebníků a divadelníků – Marek a Charlene – na letní cestě Evropou ..otevřou dveře svého orchestrionu a zahrají na piano a saxofon v hudebním spojení inspirovaném počasím a esencemi. (Většinou se sjíždím meduňkou,ale levandule taky není špatná.)

 

Jeden z nejblbějších českých filmů z poslední doby Westernstory hrají v pátek od 19.00 v Dolním Podluží.

V sobotu se hraje ve Velkém Šenově turnaj v minikopané Memoriál Josefa Kocka, odpoledne potom vstoupí do podzimních divizních bojů tým SK Vilémov, který vyzve nováčka soutěže s ex–extraligovými fotbalisty  Svobodu, Piklem a Heinzem . Výkop – v 17,00 hodin. Zajímavou podívanou slibuje i předzápas: Stará Garda – FK Teplice ženy.

Mezitím bude probíhat v Jiříkově Homerův triatlon: (Pozorr!! došlo k malým změnám v programu, koukněte SEM!!)

Teď se dozvídám, že od pátku proběhne ve Vilémově tradiční pouť. Podrobnosti nemám, tak mi vilémovští dejte vědět anebo doplňte do komentářů.

V sobotu je tu ještě Čtverec, plakát tu na stránkách visí už měsíc, takže snad není třeba vypočítávat kapelky, prostě jukněte do pravé strany stránek.

Kdo není na bigbeat, může zajet do Chřibské. Tam se koná pěvecký koncert na počest 170. výročí narození Antonína Dvořáka 

ROMAN JANÁL – baryton

Helena Krausová – soprán

Prof. Bohumír Váchal – klavír

To všechno v sobota 13. srpna 2011 od 18,30 hodin v kostele sv. Jiří ve Chřibské.

Máte ještě někdo pocit, že se tu nic neděje?