weby pro nejsevernější čechy

Sport o víkendu

V sobotu 13. srpna
se ve sportovním areálu města Jiříkov opět uskuteční HOUMRŮV TRIATLON pro dorostenecké ročníky 1993-1996 a dále ženy a muže v jednotlivých kategoriích dle věku. První start je situován na 10.00 hod. Od 13.00 pak začíná doprovodný hudební festival pro zájemce, kteří přišli nejenom za sportem, ale i za kulturou. Ve více jak půlhodinových blocích se postupně představí Nikola, Bára Zemanová, Monika Agrebi, Lenka Filipová, Kycello, Medvěd 009, Těla, Ivánku-kamaráde, David Kraus a na závěr Karaoke super diskotéka ANED Adam Nedvídek. Vstup na festival je ZDARMA!

FRANCŮM DLOUBÁK nebo-li Memoriál Vladimíra Dvořáka, patnáctý ročník nohejbalového turnaje trojic se v sobotu koná na hřišti za varnsdorfským učilištěm v Bratislavské ulici. Jeho začátek je naprogramován na 8.30 hod. Cenou pro vítěze je putovní originální Francova kecka, vysoká prestiž a hlavně úsměv na tváři.

V sobotní podvečer zahajuje další fotbalovou divizní sezonu SK Stap Tratec Vilémov a jeho soupeřem bude FK Slavoj Žatec. Výkop utkání s nováčkem soutěže je v 17.00 hodin a hosté mají ve svých řadách exligisty Svobodu, Pikla nebo Heinze. Předzápas obstará Garda Vilémova v duelu s ženami FK Teplice.