weby pro nejsevernější čechy

Memoriál Josefa Kocka 2011

SK Velký Šenov připravil na sobotu 13. 8. 2011 jubilejní 10. ročník Memoriálu Josefa Kocka. I přes velkou nepřízeň počasí se nakonec z původně přihlášených 14 dostavilo 10 týmů, z nichž jeden – DREAM LADIES TEAM – poprvé u nás na turnaji – byl dívčí. Všichni, kteří si přijeli zahrát, souhlasili s konáním turnaje navzdory tomu, že pršelo a místy lilo!

 

Hrálo se ve dvou skupinách po 5 týmech, na dvou hřištích systémem 5+1,
2x 7 min a na toto vše dohlíželi a zápasy řídili delegovaní rozhodčí – Budský Václav ml. a Dušík Ladislav. Bylo možné vidět souboje nejen se soupeři, ale hlavně s počasím a s rozbahněným terénem.

Velký obdiv patřil dívčímu týmu, který měl u všech největší úspěch. Neúnavně běhaly a bojovaly do posledních minut. Poděkování si zaslouží všechny týmy, ale před výkonem DREAM LADIES TEAMu klobouk dolu!!!

Nejlepším střelcem 10. ročníku Memoriálu Josefa Kocka se stal František Skyva s deseti góly. Vítězem se stalo mužstvo KÁDĚ 5000, které obhájilo loňské vítězství, když ve finále, po výsledku 1:1, porazilo mužstvo Pajďáků na penalty 6:5. Třetí místo obsadil tým Ráj poutníků, který zdolal tým Spodek ČFL 5:1.

Děkujeme i našim věrným divákům, kteří se přišli podívat a podpořit týmy v boji s počasím! Doufejme, že příští rok bude počasí o hodně lepší než poslední 2 ročníky Memoriálu Josefa Kocka, aby bylo možné důstojněji uctít památku výborného hráče a ještě lepšího kamaráda Pepy Kocka.