weby pro nejsevernější čechy

Tour de Zeleňák po sedmadvacáté už tuhle sobotu! POZOR! SOUŤEŽ O JEDNO TRIKO!!!

Největší amatérský jednodenní cyklistický závod v Rumburku, Čechách a přilehlé Evropě, který vynalezl pan Kafka a při životě drží pan Brabec se uskuteční už tuto sobotu. Závod se bude konat na tradiční trati, která měří šestapadesát kilometrů, všichni kdož dojedou budou po závodě tradičně odměněni formou tomboly. Následovat bude bohatý kulturní program, ke kterému se tu za chvíli vrátím. Kdo chce závodit a zatím se nepřihlásil může tak učinit online tady a  nebo v  prodejně kol u rumburského nádraží. K letošním novinkám patří uvedení „brtnického“ mezičasu; pomocí moderní techniky, která k nám dorazila ze světa budou moci diváci v Rumburku sledovat pořadí závodníků, kteří budou projíždět kolem stanoviště u restaurace pana Františka „Krkovičky“ Kříže v Brtníkách.

 

Kdo nechce závodit, ale pomoci pořadatelům, může se přihlásit na konkurzu, který se koná tento čtvrtek rovněž v prodejně Kola Brabec u rumburského nádraží.

Kulturní program zahrnuje stálice, jako jsou místí punkeři Wrata wot stodoli a Hustej Wimpy, letos ale premiérově také skupina Mandragora

a nakonec opravdu neobvyklý úkaz na kulturním poli, pan Burišin.

Vzhledem k tomu, že náš admin letos nakreslil pro Tour de Zeleňák obrázek na triko, vydyndali jsme na organizátorech jeden kousek do soutěže pro naše čtenáře.

Triko vypadá takhle:

a vyhrát ho může ten, který na obrázku správně identifikuje zakladatele závodu, (pana) Kafku.

Správné odpovědi posílejte sem, a dejte si záležet. Vítěze budeme inforrmovat emailem a triko mu předáme v sobotu v okolí startu/cíle závodu.

Hodně štěstí.

A tady ještě pro připomenutí pár fotek z loňska: