weby pro nejsevernější čechy

Plaston po dobrém prvním poločasu nakonec prohrál Roudnice ,,B“-SK Plaston Šluknov

Šluknov jel do Roudnice pokusit se získat venku nějaký ten bodík, což se nakonec podařilo. V prvním poločasu byli domácí hodně zaskočeni hrou Šluknova. Domácí se snažili být co nejvíce u míče, ale hrozil hlavně Plaston. První šanci měl Čurgali st., ale netrefil míč v dobré pozici, Kramer střílel těsně vedle. Do třetice už z toho byl gól, když Karpíšek krásnou ranou zavěsil 0-1. Přidat další gól mohl Hajduk, ale jeho střela skončila na spojnici tyče a břevna. Znovu zvonila tyč po křižné střele Šembery. Druhý gól se nepodařilo již přidat a to asi rozhodlo. Ve velkém vedru Šluknovu docházeli rychle síly. 

Druhý poločas byl Šluknov v hluboké defenzívě, jen občas z posledních sil zahrozil. Vyrovnání přišlo z pokutového kopu po faulu Čurgaliho ml., když penaltu proměnil Cibulka 1-1. To již domácí byli na koni a pokračovali v tlaku. Obrat zařídil krásnou střelou Polák 2-1 a v poslední minutě pojistil vítězství Neuman na konečných 3-1.

Šluknov zaslouží pochvalu za první poločas, mužstvo se snažilo i nadále bojovat, ale již se nepodařilo vydržet do konce. Dopadlo to tak stejně jako v minulém ročníku v Roudnici, když také Plaston dlouho vedl a nakonec prohrál. V dalším utkání hostí Šluknov nováčka z Hrobce.