weby pro nejsevernější čechy

Sportovní pozvánky

V sobotu 29. října je možnost navštívit ve varnsdorfské sportovní hale utkání mužů v házené i v basketbalu. Od 15.00 hod. se zde nejdříve střetnou házenkáři TJ Slovan v posledním utkání podzimu proti družstvu Loko Česká Lípa a poté od 17.00 hod. rozehrají basketbalisté TJ Slovan utkání Severočeské ligy mužů s VSK Slavia TU Liberec. Fotbaloví příznivci mohou zajet opět do Vilémova, kde domácí úspěšný divizní tým hostí už od 14.30 hod. Čelákovice. Rozmanité občerstvení i sázky na výsledek jsou opět součástí odpoledního programu.

V neděli 30. října bude patřit varnsdorfská sportovní hala florbalu. Od 9.00 hod. se zde uskuteční postupně šest utkání Liberecké ligy mužů a domácí úspěšné florbalisty SK Paintball mužete vidět a přijít povzbudit od 13.15 hod. proti týmu FBC Legnex a od 16.00 hod. proti SK Osečná.

V pondělí 31. října hostí v Okresním přeboru stolních tenistů družstev Slovan Varnsdorf B celek SKST Česká Kamenice B. Domácí jsou favoritem a zápas v herně Technických služeb zahajuje od 18.00 hod.