weby pro nejsevernější čechy

Výběžanští fotografové: POZOR!

{jcomments off}Neklidný podzim přilákal na demonstrace do výběžku celou řadu žurnalistů, což mělo mimo jiné za následek, že se tu mnohým i zalíbilo. Ačkoli se situace poměrně uklidnila a pražské redakce je sem už nevysílají tak houfně, přistoupili někteří fotografové na myšlenku našeho serveru uspořádat výstavu fotografií z těch slavných událostí, kterými výběžek v posledních měsících okupoval mediální prostor.

Bezmála desítka fotografů (snad včetně Standy Krupaře, který se svou varnsdorfskou fotkou vyhrál letošní Czech Press Foto) by se tak mělo sejít 3/12 na vernisáži fotek v doubické Fabrice a popřípadě se podílet na workshopu ve kterém budou hovořit o své práci.

A teď je tu výzva k místním fotografům: pánové a dámy, bylo vás v těch průvodech mraky s fotoaparáty, fotícími mobilnímí telefony a kamerami a i když naši profíci se snažili pokrýt zpravodajsky veškeré dění, asi se jim to nepodařilo. Jestli máte (a máte za to), že je ve vašem archivu fotka, kterou byste chtěli vystavit, ozvěte se prosím na tento email!

Myslím že by to bylo přínosné pro obě strany!

A ještě jedna interní soutěž: jestli znáte muže, který se objevil na vítězné fotce letošního Czech Press Foto, máte-li na něj kontakt nebo víte, kde ho najdeme, dejte nám vědět rovněž. Rádi bychom s ním zveřejnili rozhovor.

Těšíme se na spolupráci a o dalších podrobnostech vás budeme informovat.