weby pro nejsevernější čechy

Nová výstava v šenovském Clubu a pan Milan Buričín

Zima si to rozmyslela a udeřila, je na čase přezout a to nejenom na automobilech, ale i na bicyklech.

 

Říkám to proto, že zítra (17/12) dorazí do Velkého Šenova cyklistická grupa, sdružená kolem pana Brabčáka a bude se snažit zapomenout na to, že svět je zlej.

Tradiční vánoční besídka bude probíhat v Clubu u kostela a při té příležitosti bude, mimo jiné, otevřena nová výstava fotografií.

Dostal jsem jich k dispozici několik tisíc (!) z čehož bylo několik set úplně neostrých a mohly být pořízeny kdekoli :). Zbytek mapoval cesty po Vietnamu, Kambodži, Dominikánské republice …. a vlastně zbytku světa.

Výběr pro výstavu znamenal několik hodin přehazování snímků vydlemi na různé hromádky; nakonec jsem se rozhodl kola, cestování, památky etc. zcela vyloučit a ponechal jsem pouze snímky jídel, kuchyní a strávníků. I těchto fotek bylo ke dvěma stovkám, vylosoval jsem potom několik vítězných a ty budou v Clubu k vidění.

Dále bude na programu promítání, besedování a tanec.

Vrcholem večera bude vystoupení pana Milana Buričína, kterého možná znáte z vystoupení na letošním Tour de Zeleňák.

Extopedia uvádí: Milan Buričín je jedinečnou osobností na české hudební, literární i politické scéně. Vystudoval střední průmyslovou školu, je dlouholetým baskytaristou, učitelem hudby a starostou obce Bílá Hlína. Sepsal dvě knihy vědeckofantastických povídek. Milan je velice aktivním a všestranným hudebníkem. V jeho repertoáru nalezneme country, folk, českou i slovenskou lidovou hudbu a dokonce několik metalových balad. Svou hudbu pravidelně zveřejňuje na YouTube, přičemž je autorem okolo 450 písní, jejich počet neustále narůstá.

Tady je jeho největší hit: