weby pro nejsevernější čechy

Memoriál Korycha a Zemana s účastí krásnolipských zápasníků

V sobotu dne 14. 1. 2012 se v Kladně uskutečnil turnaj v zápase řeckořímském a volném stylu tzv. „memoriál Korycha a Zemana“ pro přípravky a mladší žáky. Turnaje se zúčastnilo celkem 146 zápasníků z 19 oddílů z celé české republiky. Náš tým zastoupilo bohužel jen 8 zápasníků. Důvod, proč nejeli další borci z našich řad, byl opravdu různý, od špatného prospěchu po nechuť reprezentovat náš klub. Vzhledem k velké účasti zápasníků, bylo prosazení našich borců velmi těžké. Turnaj byl opravdu na vysoké úrovni. S organizací a přípravou dětí k zápasům pomohla Denisa Horáková, která s týmem jela i přes to, že její kategorie nesoutěžila. Díky trenérů patří také rodičům, kteří dobrovolně své děti doprovodili a svou účastí a podporou byli pro své ratolesti a ostatní krásnolipáky velkým přínosem.

 

 

Přípravka C (2005, 2006)

Umístění našich borců: volný styl – váhová kategorie 20 kg. – 2. místo – Filip Bouzek, 4. místo – Matěj Hubáček

Přípravka B (2003, 2004) volný styl – váhová kategorie 23 kg. – 5. místo – Ladislav Hučko; 6. místo – Dan Vosádka; váhová kategorie 25 kg. – 4. místo – Simona Bartoňová; váhová kategorie 27 kg. – 5. místo – Jan Máj; váhová kategorie 31 kg. – 5. místo – Josef Burkoň

Mladší žáci řeckořímský zápas – váhová kategorie 33 kg. – 2. místo – Nikolas Hučko

I přes malou účast ze strany našich borců, se náš tým vyhoupl na pěkné 12. místo, což je celkem úspěch, když uvážíme zastoupení našeho týmu. Vítězem turnaje se stal domácí klub TJ Sokol Hnidousy.