weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, dva koncerty a mašiny v Clubu

V sobotu 3/3 dojde k probuzení hudební scény na severu. V Doubici zahraje liberecká parta CoverPower, kterou jste tu mohli vidět jako after band po koncertu UDG v únoru. Na plakátech stojí, že hrají od 20.30, Navářka tvrdil, že se bude hrát od devíti, takže myslím, že hned v půl desátý to začně.

V tu samou, nebo podobnou dobu zahrají v rumburském tipáči (opravdu se nedá hrát v Rbk jinde?) By No Means, asi naposledy s Romanem Pištou Wintrem, který vyráží do světa na zkušenou.

Další výstavu připravil náš web společně s Honzou Beránkem a Petrem Malým (dohromady generace 27) v šenovském Clubu. Uvidíte výstavu, která se jmenuje Šíny pod Jedlovou a nebo taky Mašinky; to podle toho, koho se zeptáte.

Na fotkách vás čekají vlaky a vláčky, parní lokomotivy a příbuzné stroje. Fotky pocházejí z okolí Jedlové ….

Jedlová. Ani město, ani vesnice, ale rychlíky tu stavěj‘. Když už tu někdo vystupuje, je to buď houbař nebo turista. Anebo taky šotouš, blázen s foťákem, kterej si fotí mašinky. Před deseti lety platila Jedlová za jedno z míst, kde se na ně dá narazit úplně nejvíc, ale to už odvál čas. Stejně jako brejlovce, dunihlavy i tu dobu, kdy měl osobák z Rumburka do Děčína čtyři vagony a mašinu. A stejně tu občas na nějakýho šotouše narazíš…

No a ještě hraje v sobotu Sparta s Plzní, takže: Plzeň do TOHO!!!