weby pro nejsevernější čechy

Plaston rupnul v Trmicích

V prvním utkání jara zajížděl Šluknov na předposlední mužstvo tabulky do Trmic a chtěl rozhodně bodovat. Navíc mužstvo mělo co vracet soupeři z podzimu, když prohrálo na domácí půdě.

Prvních patnáct minut vypadalo dobře. Plaston byl aktivnější a měl i první obrovskou příležitost. Zbončák vybojoval míč, obešel obránce a ocitl se sám proti brankáři. Bohužel střelu neumístil k tyči a trefil brankáře. To byl první zlomový okamžik. Domácí svou první velkou šanci naopak využili, když centr ze strany zakončil Šalda pohotově pod břevno 1-0. Hosté byli jak opaření a domácí měli hned další dvě velké šance, které gólem neskončili. Těsně před poločasem vystřelil Šluknovský Šembera a míč skončil bohužel jen na tyči. Gól do šatny by určitě hodně pomohl. 

Druhý poločas začal Šluknov opět velmi aktivně, ale vyrovnat se nedařilo. Naopak domácí zvýšili na 2-0, když Melichar překvapil střelou z přímého kopu brankáře Bednáře. To už Šluknov vrhl vše do útočení, což potrestali domácí z brejku třetím gólem, který vstřelil Uhlíř a uzavřeli tak skóre na 3-0. Výsledek je pro hosty hodně krutý, hra byla hodně vyrovnaná.

Plaston avizoval, že chce body získávat hlavně doma před svým skvělým publikem a mužstvo v to věří i nadále. Proto doufáme, že přijde pěkná návštěva na příští utkání, kdy v sobotu 31.3.2012 v 16,30 hodin hostíme Roudnici B.