weby pro nejsevernější čechy

Hrobce-SK Plaston Šluknov 4:1 (1-1)

Plaston odjížděl s touhou bodovat i venku, což se nepovedlo hlavně kvůli proměňování šancí.

Domácí byli v úvodu aktivnější a měli i několik možností. Vyústěním byla vedoucí branka, když ve 20.minutě Bartůněk nečekaně přeloboval z vápna brankáře hostů 1-0. Od té doby byl lepší Šluknov a měl i mnoho brankových příležitostí. Čurgali hlavou z malého vápna nad, Lehrla pěknou střelu vytáhl s námahou domácí brankář, Čurgali v samostatném nájezdu obešel brankáře, ale přestřelil prázdnou branku… Nakonec přeci jen přišlo do poločasu vyrovnání, když tentokrát střela Lehrla skončila v síti 1-1.

Druhý poločas pokračoval v náporu Plastonu, ale akce končily před vápnem domácích. Hrobce z první své akce druhé půle v 70.minutě nečekaně udeřili, když se křižná nepříliš prudká střela Bartůňka překvapivě odrazila od tyče do branky 2-1. Šluknov vše vsadil na útok, ale góly dávali z brejků jen hráči Hrobce, respektive jeden a to Bartůněk, který vstřelil všechny čtyři góly domácích.

Domácí vyškolili hosty z produktivity a to byl rozhodující rozdíl mezi mužstvy. Plaston hostí v příštím utkání SK Březiny a bude chtít získat body doma. Doufejme, že tentokrát počasí bude přívětivější a bude pěkná divácká návštěva.