weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam (Luboš Pospíšil, Karel Klos, Kozo Tate … a tak dále)

Odpliv‘ jsem si nad tou společenskou situací a začínám plánovat víkend. Kam půjdete vy?

 

V pátek  (20/4) je to ložený, musím nainstalovat výstavu vtipů dua POKLOP a musím připravit koncert Luboše Pospíšila v šenovském Clubu. Všechno začne někdy po sedmé večer, rád vás tu uvidím a, když už jsem nestihl soutěž o vstupenky, jednomu vylosovanému zájemci mohu nabídnout originál chlapíka s Bandaskou od Karla Klose. Tedy snad:)

Nestíhám tak přehlídku školních jazzových souborů ve Varnsdorfu, ale myslím, že tam budeme mít zpravodaje. Alespoň na chvíli.

Těžko v současném obsazení stihneme koncert kytaristy Kozo Tate, který vystoupí v centru setkávání v Dolní Poustevně. Od osmi večer.

V sobotu (21/4) bude v Křečanech výstava koz a ovcí: Farma Dolní Křečany vás srdečně zve na první ročník Výstavy ovcí a koz ze severu Čech ve Starých Křečanech u penzionu Oáza. To vypadá zajímavě a mírumilovnmě.

Večer plánujeme focení v doubické Fabrice, kda zahraje Drsný Štefan … Vlastně pan Vychytil.

V neděli snad zvládnu ještě fotbal ve Vilémově. Od dvou odpoledne hostí Zápy. (Bože Zápy! Tam bych nechtěl bydlet).

Na sportovní akce zveme ještě v tomhle samostatném článku tu.

Víkend je na akce ale mnohem bohatší, koukněte ještě do našeho kalendáře a třeba si vyberete.

 

IŠ k uvedenému doplňuje:

Ve čtvrtek nakouknu ve VDF do divadla na veřejnou generálku Dětské scény 2012, v pátek, jak výše zmíněno, zajdu na jazz na Lidovku. A snad se mi podaří do večera najít to eLPíčko a CéDéčko, abych si ho večer od LP nechal na koncertě podepsat. V sobotu ve VDF začínají Farmářské trhy, letos nikoli u Kocoura, ale na Střelnici, uvidíme, jak to tam bude vypadat. Pak asi na skok do Křečan – kdo by nechtěl vidět kozy, že :-). Otevírání turistické sezóny v Jetřichovicích nestíhám, stejně jako Janovský trhák nebo In-line a cyklojízdu Českým Švýcarskem. No a v neděli také něco pro duši – na Studánku na benefiční koncert, čímž budu muset vynechat muzeální vycházku v údolí Milířky. Howgh.