weby pro nejsevernější čechy

Na stojáka v sobotu na Fabrice

Doubická Fabrika rozšiřuje repertoár. Ke koncertům přibude tuto sobotu žánr stendUp komedy: Na stojáka. Do Doubice ho přiveze Marek Jiran (agentura igproduction). Zeptali jsme se ho, co ho to napadlo a jak se do Doubice těší.

Napsal nám:

S klukama z Na stojáka spolupracujeme už pátým rokem. Vžycky jsme dělali představení jen v Liberci a protože slavila opravdu velký úspěch, tak mě napadlo podívat se i někam dál. Zábava tohohle ražení se skvěle hodí i do menších podniků. Kulturáčků, kterých je v našem kraji docela dost.
Představení se budou konat v Doubici (25/4), ve Frýdlantě (23/4), v Hodkovicích nad Mohelkou, nedávno bylo i v Jilemnici nebo v Hrádku nad Nisou. Do některých měst už se jezdí pravidelně.
Program nikdy není stejný. Pokud přijdete třeba po roce, uvidíte nové výstupy i nové tváře. Komici se pravidelně střídají a tak vždycky uvidíte něco nového.
Pokud dorazíte do Doubice, určitě neprohloupíte, můžete se těšit na velkou dávku humoru a legrace.
A po představení bude večer následovat osvědčená taneční party ve stylu oldies s videoprojekcí.

V sobotu teda v doubici vidíte Karla Hynka, Pepu Poláška a Radka Petráše.

(a pan navara píše:

Na Stojáka – FABRIKA Doubice // Afterparty: Oldies Night
Čeká nás řada sólových výstupů a scének bavičů v žánru stand-up-comedy – velmi známý pořad z České televize Na Stojáka. K nám na Fabriku dorazí Karel Hynek, Pepa Polášek a Radek Petráš. Lístky v předprodeji 200 Kč – Fabrika – Doubice, pivovar Falkenštejn v Krásné Lípě, informační centrum v Rumburku a antikvariát Klariany ve Varnsdorfu. Cena lístků na místě je 250 Kč. A po představení budeme pokračovat taneční párty ve stylu oldies s videoprojekcí
Těšíme se na Vás NA FABRICE 25.4. 2015 OD 21:00)

Tagy