weby pro nejsevernější čechy

Jak žijí lumpové v kavárně (Karel Vrána reportér Reportérů ČT)

Jelikož hlavně venkovští aktivisté mají zcela zkreslené představy o životě pražských havloidů, přikládám svůj deníkový záznam ze včerejška. Doufám, že třeba Petr Vlk, Marek Vokšay nebo Ladislav Kasuka tento studijní materiál ocení.


9:00 Vstávám dobře naladěn. V noci se mi zdálo, že jsem s Madeleine Albrightovou bombardoval srbské vesnice. Náladu prohloubí několik doušků chemtrails. Posnídám dva Dopisy Olze. Ze sklepa, který jsem za peníze z církevních restutucí nechal přebudovat na islámskou modlitebnu, vypustím do ulic pár muslimských teroristů.
11:00 Brzký oběd na americké ambasádě. Od velvyslance dostávám instrukce pro vysílání České televize na květen a novou várku červených karet. Ambasador mi vypráví vtipy o Putinovi a oba se srdečně zasmějeme.
13:00 Schůzka s vnučkou Ferdinanda Peroutky. Chválí mě, že jsem ze všech knihoven, archivů a serverů odstranil článek jejího dědečka „Hitler je gentleman“. Jako dík obdržím tučný pakl rublů. Dolar je totiž před krachem.
15:00 Návštěva Židovské obce. Žertujeme o světovládě a debatujeme jak vhodným PR zakrýt úzkou spolupráci mezi ISIL a Mossadem.
17:00 Letmá návštěva České televize. Předávám zaměstnancům noty, co vysílat v květnu a fotografie Shapira s vlastnoručním podpisem.
19:00 Konečně v kavárně. Dnes vybíráme členské příspěvky, za které bychom chtěli na Letné postavit pomník Václava Havla. Pak si rozdělíme úkoly, kdo a kde bude škodit poctivým a slušným lidem. Na mě vybyl Ústecký kraj. Mám tam totiž pátou kolonu mezi souvěrci v Činoheráku.
21:00 Večírek u Karla Schwarzenberga. Je tu i několik přátel z Bilderbergu. Soutěžíme v hajlování a vítězem se nečekaně stává Martin C. Putna. Do toho profesůrka bych to v životě neřekl! Pak trénujeme lukostřelbu na několik donbaských sirotků, které Karel dostal darem od Štětiny.
23:30 Zpátky doma. Povečeřím Moc bezmocných a chvíli škodím na interntu. Usínám s pocitem dobře vykonané práce. Doufám, že se mi bude něco pěkného zdát. Třeba, že jsem řidič amerického vojenského konvoje, který přejel Jiřího Vyvadila.

Tagy