weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam posedmnácté v roce 2015

Začíná to být takový malý problém – stíhám část akcí odchodit, zaznamenat a prožít, ale následný výběr obrázků, tvorba textu a zveřejnění vázne. A organizátoři akcí mi to neulehčují, protože se pořád něco děje.

Ve čtvrtek 23. dubna 2015 zastupitelstvo ve VDF vynechávám, protože máme další mediálně naučnou výběžanskou schrödingerovskou přednášku. Jinak bych se možná skočil podívat do auly rumburského gymnázia na vystoupení účastníků soutěží, které tu pořádá místní ZUŠka.

V pátek 24. dubna 2015 bohužel neodjíždím s krásnolipskými turisty do Polska na 3 dny pochodování po 3 státech, i když bych moc rád. Ale 3 dny jsou moc, když jsem mezitím nasliboval, kde všude budu jinde. Takže dopoledne v Rumburku na náměstí na tradičních oslavách Dne Země, odpoledne ve Varnsdorfu na Lidovce na neméně tradičním Jazzovém pátku. Dostat se do Jiříkova na koncert k poctě svatého Jiří nestíhám.

O samotném víkendu je také co vybrat, ale já si snad odpočinu, s výjimkou soboty 25. dubna 2015, kdy Křinický pivovar navečer slavnostně odhalí již delší dobu chystanou expozici o historii pivovarnictví. O burze v RBK nebo Fabrice v Doubici jste už mohli číst. Takže vybírejte,prostudujte plakátky nebo hledejte v našem kalendáři.