weby pro nejsevernější čechy

Policie hledá svědky nehody

Nestali jste se svědky dopravní nehody v e Starých Křečanech na Rumbursku ? V neděli 5. dubna letošního rokukolem 22. hodiny mělo dojít k dopravní nehodě na silnici ve Starých Křečanech. Vlivem kolize došlo k poničení pletivového oplocení zahrady u zdejšího domu č.p. 54.

Během nárazu do plotu nebyl zřejmě nikdo zraněn. Policistům se do současné chvíle nikdo nepřihlásil. Auto z místa události ujelo. Podle zjištěných informací se jednalo o vozidlo zn. VW Golf červené barvy.
Policisté v rámci prošetřování oznámení dopravní nehody hledají svědky dopravní nehody, kteří by svou výpovědí mohli napomoci k objasnění ohlášené události.
V případě jakékoliv přínosné informace, která by napomohla objasnit ohlášenou dopravní nehodu, neváhejte kontaktovat policisty, ať už skrze tísňovou linku 158, tísňovou SMS linku pro sluchově postižené +420 603 111 158 nebo přímo na mobilní telefon dopravních policistů +420 602 660 497. Své svědectví můžete také podat skrze e-mailovou adresu : krpulk.uo.dc.di@pcr.cz.

Tagy