weby pro nejsevernější čechy

Inventura (ztráty a nálezy)

Vloni jsem si koupil kolo a nějaký další věci, které jsou k cyklistice nutně potřeba. Nic z toho, co nebylo napevno ke kolu přimontováno nemůžu najít, jenom pumpičky mám dvě, protože tou původní neumím nic nafouknout a poztrácelo se i pár drobností, které byly původně s kolem nějak spojeny… Je to divný, protože normálně nic neztrácím a tak věřím, že i tohle určitě někde vyplave.

Píšu to proto, že jsem několikrát zaslechl, že vy — naši čtenáři — občas nemůžete po přesunu výběžku do nového něco najít. Ale všechno tu je!)

Na druhou stranu se stává i redaktorům a šéfredaktorům, že mají problém najít něco, co tu vyšlo třeba před několika měsíci nebo dokonce lety.

Člověk to má v hlavě založené, jako pan prezident: ten článek byl vlevo dole, že, ale nějak ne a ne ho najít. A protože my nemáme Ovčáčka, musíme použít vlastní fištrón!

Takže je tu vyhledávání v pravém horním rohu obrazovky a nakonec to většinou klapne, nebo funguje — světe div se — google. Nějaká fráze, která alespoň vzdáleně připomíná obsah hledaného článku ve spojení s doménovým jménem, tedy vybezek.eu!

Abychom si alespoň pro další roky zjednodušili hledání, odzkoušíme měsíční mapy.

Zatím to celé berte jako takovou betaverzi. Celé by to mělo vypadat nějak takhle:

{phocamaps view=map|id=1}

Vybereme (po zralé úvaze) deset až patnáct událostí, které se za uplynulý měsíc staly a přiřadíme jim místo na mapě a propojíme je linkem s naším článkem. Jestli to bude přehledné, nabo alespoň přehlednější, bůhsuď)

Tak.

V minulém týdnu jsme se také poprvé podíleli na dovozu divadelního provozu, přivezli jsme s Sinstitutem představení Jak se vám líbí a i když nebylo úplně vyprodáno, diváky jsme našli.

 JT 1457

Také jsme překročili limit a přivítali na našich stránkách letošních prvních stotisíc návštěvníků. Díky. Příjďte zase.

A také jsme posílili redakční tým. Pavel Časar, o jehož knize jsme před časem psali, nás bude informovat převážně o tom, co se děje za kopcem Studencem.

Naviděnou v květnu.