weby pro nejsevernější čechy

Příkop v Rybništi už týden schovává nabourané auto

Problém s parkováním zná většina z nás, jeden nám neznámý majitel si ale stání svého vozu vyřešil po svém. Kdo v poslední době projížděl Rybništěm, musel si všimnout auta, které vypadá jako čerstvě nabourané. Jenže ono vozidlo je v příkopě již přes týden a nezdá se, že by se na tom mělo něco změnit.

Stříbné auto leží v Rybništi u pily, na první pohled nevypadá nijak výrazně poškozené a v příslušné vzdálenosti od havárie se nachází výstražný trojúhleník.

Na situaci jsme se zeptali tiskové mluvčí Policie České republiky nprap. Petry Trypesové: ,,Místní policejní oddělení o vozidlu ví, avšak žádný zákon není porušen. Vozdilo nebrání provozu, nepoškodilo žádný majetek, není na cizím pozemku ani z něj nevytékají jakékoliv tekutiny. Policie tedy nemá právo do věci nijak zasahovat. Samozřejmě jsme kontaktovali majitele vozidla, který přislíbil jeho brzké odtažení.“

Zda-li je někdo, kdo zná celý příběh auta v příkopě či tuší, kdo by mohl být majitelem a má na doytyčnou osobu kontakt, nechť se laskavě obrátí na naší redakci. Rádi bychom zjistili, co se vlastně stalo a proč to tak trvá.