weby pro nejsevernější čechy

Juniorka Varnsdorfu remizovala s Táborskem na hřišti ve Šluknově

V pondělí [11/5] od 17,00 hodin na městském stadionu Slávy Novotného ve Šluknově odehrála druhý a zároveň i polední zápas juniorka Varndorfu s Táborskem. Utkání bylo bohaté na góly, což se příchozivším divákům (podotýkám nebylo jich málo) jistě líbilo.

Převzato z webu FK Varnsdorf:

V rámci 35. kola na sebe narazily dva poslední týmy tabulky. Divokou přetahovanou nakonec rozhodčí ukončil za stavu 3:3, remízový stav přisoudil oběma celkům bod, jejich pozice v tabulce se tedy nemění.

FK Varnsdorf 3:3 FC MAS Táborsko (poločas 0:2)

FK Varnsdorf: Klouda – Devátý (64. Eliáš), Smejkal (46. Chlan), Mičica (46. Černohorský), Ruszó, Šimoník, Černý, Kučera (81. Kolár), Kapič, Hauer, Prieložný.

FC MAS Táborsko: Bébr – Vavřina, Jaroš, Rabiňák, Froněk, Škarda, Michalec, Hladík, Bouška, Svojše, Smetana.

Branky: 48. Kapič, 67. Kučera, 71. Černý (pen.) – 20. a 80. Hladík, 29. Rabiňák. Rozhodčí: Vlček – Blažej, Petřík. ŽK: Prieložný (VDF).

Střetnutí odstartoval již po 20. minutách hry úvodním gólem David Hladík, ke kterému se po sérii odrazů dostal balón, hostující záložník ve stoprocentní šanci neměl problém uklidit míč za brankovou čáru – 0:1. Vedení Táborska o chvíli později znásobil Jiří Rabiňák, ten pro změnu vystihl nevyvedenou rozehru Varnsdorfu a tvrdou střelou ke vzdálenější tyčce vyzrál i na Kloudu – 0:2.

Na samotném konci první půle mohl snížit Miloslav Kučera, avšak ze standardní situace zamířil pouze do břevna hostujícího zařízení. Do šaten tedy šťastnější odcházeli Jihočeši, to se však brzy mělo změnit.

Po přestávce totiž začal neuvěřitelný tlak Varnsdorfu, který vyústil v rychlou branku Rifeta Kapiče, bosenský záložník se prosadil již po třech minutách hry – 1:2. O dalších několik chvil později si gólovou radost stejný hráč mohl zopakovat, tentokráte však nezakončil přesně a ve stoprocentní šanci minul bránu. To Miloslav Kučera o dvě minuty později prostřelil Bébra podruhé a skóre bylo vyrovnáno – 2:2.

Obrana Táborska rezignovala, za dalších 240 vteřin totiž byla nařízena penalta, kterou s ledovým klidem na tváři proměnil Jan Černý – 3:2. Nakonec však přeci jen domácí vyrovnali. Po tlaku, jenž vyvinuli, skóroval hlavičkou deset minut před koncem David Hladík – 3:3.

Oba celky se tak rozešly smírně a zřejmě spravedlivě. Táborsku patřil první poločas, Varnsdorfu ten druhý. Jelikož každý z týmů utržil za remízu bod, pořadí v tabulce se nijak nemění.

Zde naleznete vícero fotek z utkání, více méně spíše tu fotbalovou pohodičku.

Tagy