weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam podvaadvacáté v roce 2015

Konec měsíce lásky a akcí zase spousty a spousty.

Ve čtvrtek 28. května 2015 je podle posledních informací u sportovní haly ve VDF připraven další ročník vzdělávacího programu pro I. stupeň základních škol zástupci, kde se představují složky Integrovaného záchranného systému. V Brtníkách proběhne 12. ročník turnaje v pétanque (rok 2014 ->, rok 2013 ->). Zasedat bude varnsdorfské zastupitelstvo (jestlipak přijde řeč na stadion?). A večer ve varnsdorfském starokatolickém kostele jarní koncert pěveckých sborů ZUŠky (rok 2014 ->, rok 2013 ->, rok 2012 ->).

Pátek 29. května 2015 patří především Noci kostelů. A ten den začíná Modré putování a Mezinárodní mistrovství ve fotbalgolfu Czech Open 2015 na Dymníku. A málem bych zapomněl na další atletiku v Kotlině – 14. ročník pro 1. stupeň ZŠ.

Sobota 30. května 2015 je náročná. Už začínají dětské dny (VDF u sportovní haly, Krásná Lípa v Domě Českého Švýcarska a v Kulturním domě, u vleku v Horním Podluží nebo ve Velkém Šenově). Další trh u Kocoura, nebo jarmark v Lipové. A psi v Jiříkově. A spousta dalšího. Což mně všechno mine, protože já se nechám přebarvit v Praze.

O nic méně ani v neděli 31. května 2015. Další díl schrödingerovského muffrunu, další dětské radovánky (na Čtverci u Dolní Poustevny, u hasičárny v RBK, ve Šluknově, u Kocoura ve VDF, v Rybništi). A samozřejmě také Den podstávkových domů, tradičně ve Šmilovského ulici a v Lipové (rok 2014 ->, rok 2013 ->, rok 2012 ->). A já zase nic z toho neuvidím, protože budu asistovat v Centru Pivovar v Děčíně.

Na podstávky se můžet vypravit i do zahraničí: 

Protože jsem zdaleka nevyjmenoval všechno, zkuste se podívat do  plakátků na další akce, případně si něco najdete v našem kalendáři, který je na hlavní straně vpravo dole.