weby pro nejsevernější čechy

SK Plaston Šluknov porazil Libouchec na penalty

Bleskovka: V sobotu [30/5] odpoledne hostil Plaston druhý Libouchec a po remíze 1:1 jej porazil na penalty. Velice tím potěšil své fanoušky, kteří dorazili v hojném počtu.

Převzato z webu šluknovské kopané napsal trenér Ladislav Čurgali:

Velmi zajímavé utkání se šťastnějším koncem pro nás. Libouchec byl na druhé místě a na hřišti potvrzoval svoji kvalitu. Naše mužstvo hrálo oslabeno bez Lukáče, Knížka, Jirůva, proto na střídačce byly hráči B-mužstva a dorostenec, který již měl jeden zápas z dopoledne. Všechny hráče včetně náhradníků musím pochválit, byl jsem spokojen s přístupem k utkání. I herně jsme měli několik velmi pěkných akcí. Pozitivní ohlasy diváků po utkání mou spokojenost potvrdily.

Soupeř se ujal vedení po pěkné kombinaci když zakončoval na zadní tyč Černohorský. Od 30.minuty jsme hosty přehrávali a dostali se do několika velmi pěkných zakončení, kdy se nám i podařilo vyrovnat. Pas od Kirchnera dobře převzal Dobeš, obešel protihráče a zakončil pod vyběhnuvším brankářem. V druhé půli to bylo vyrovnané s šancemi na obou stranách. Horáka krásná střela skončila na břevně a ani šance Šembery neskončily brankou. Utkání skončilo spravedlivou remízou a rozhodovali pokutové kopy, když všech našich osm střelců nezklamalo :).

Děkuji Fans za vynikající atmosféru. Příští zápas jedeme do Milešova, kde to vždy bývá velký boj na ostří nože.

24.kolo – 30. 05. 2015 I.A třída Ústeckého kraje

SK Plaston Šluknov – Libouchec 1:1 (1:1) PK(8:7)

Branky : Dobeš – Černohorský
Rozhodčí : Fencl – Plzák, Růžička
ŽK : Zadina – Strnad, Šum
Návštěva : 160 diváků
Sestava domácích : Uchytil – Holešovský, Koukol, Schneider, Zadina, Jiřinský, Kirchner, Dobeš, Horák (69′ Šembera), Hajduk (79′ Altman), Svoboda
Sestava hostů : Klačanský – Wild (69′ Šum), Hammer, Kučera, Kabát, Hejna, Němeček, Novák (20′ Palaščák), Slavka, Černohorský, Eleš (45′ Strnad)

Zde naleznete video ze zápasu, více fotek, ostatní výsledky kola a tabulku.

Tagy