weby pro nejsevernější čechy

Žádost o pomoc při pátrání po mladé dívce a starším muži

DĚČÍN – Policisté pátrají po mladé dívce a starším muži.

DĚČÍN – Děčínští policejní pátrači v těchto dnech pátrají po osmapadesátiletém muži z Jánské na Českokamenicku. Pohřešovaný muž byl naposledy spatřen příbuzným koncem března 2015 na zahradě rodinného domu v Jánské. Od té doby o něm nemá žádné zprávy.

K popisu muže můžeme uvést :

Jeho výška odpovídá zhruba 175 až 180 cm. Vzezřením odpovídá tak 55letému a 60letému muži. Je hubené postavy, hnědých /ryšavých rovných krátkých vlasů. V současné době může mít již hnědou/ryšavou bradku či knír. Sem tam se objevují šediny.

Policisté z Obvodního oddělení česká Kamenici prohledali všechna vytipovaná místa, kde by se pohřešovaný muž mohl nalézt. Prověřili nejen zdravotnická zařízení, ale kontaktovali i osoby, které by o něm něco mohli vědět, leč bohužel bezúspěšně.

Bližší informace i s aktuální fotografií můžete nalézt také na přiloženém odkazu zde. V případě, že odkaz již nebude funkční, došlo k ukončení pátrání.

Opětovně se na širokou veřejnost obracíme také s žádostí o pomoc při pátrání v případu mladé 16leté dívky z Děčína. Pohřešovaná dívka odešla v pondělí 20.4.2015 v půl šesté ráno z Dětského domova v České Kamenici, kam se do současné chvíle nevrátila. Naposledy byla spatřena v pondělí 20.4.2015 kolem půl sedmé ráno před budovou hlavního vlakového nádraží v Děčíně. Dívka byla oblečena v šedé jarní krátké bundě a světlých kalhot. Při sobě měla dámskou kabelku.

Bližší informace i s aktuální fotografií můžete nalézt také na přiloženém odkazu zde. V případě, že odkaz již nebude funkční, došlo k ukončení pátrání.

Policisté v rámci pátrání po obou pohřešovaných hledají svědky , kteří by svou výpovědí mohli napomoci k nalezení zmizelých. V případě jakékoliv přínosné informace, která by mohla napomoci vypátrat pohřešované, neváhejte kontaktovat policisty, ať už skrze tísňovou linku 158, tísňovou SMS linku pro sluchově postižené +420 603 111 158 nebo přímo pátrače SKPV Děčín na telefonní lince 974 432 336. Své svědectví můžete také podat na nejbližším policejním oddělení.

panipan