weby pro nejsevernější čechy

Šluknov neuspěl v Milešově

V sobotu zajížděl k poslednímu venkovnímu utkání SK Plaston Šluknov do Milešova a prohrál gólem z penalty.

25.kolo – 06.06.2015I.A třída

Milešov – SK Plaston Šluknov 1:0 (1:0)

Sestava : Uchytil, Schneider Jiří, Lukáč, Holešovský, Schneider Ondřej( 80′ Čurgali), Koukol, Altman, Dobeš, Hajduk, Blažek, Horák

Jeli jsme na utkání uvolněně s dobrou náladou po posledních třech výhrách, přestože nám chybělo mnoho hráčů (Svoboda, Zadina, Knížek, Jirův, Jiřinský, Kirchner). V úvodu jsme měli mnoho gólových situací, ale bohužel jsme žádnou nevyužili. Asi jsme tím urazili fotbalového boha, protože dnes bychom gól nevstřelili, i kdyby se hrálo do noci. Domácí ještě nemají jistotu záchrany a bylo s postupem času vidět, že mají větší hlad po vítězství. Gól jsme dostali z pokutového kopu již v prvním poločasu. Nevím, co k tomu více dodat, dali se zde získat další tři body. Na trénincích se tento týden zaměříme na zakončování a uvidíme, zda to pomůže.

V příštím utkání hostíme již jistě postupující Střekov, který je suverénně první. Pokusíme se diváky potěšit aktivní hrou. Přijďte nás podpořit proti prvnímu týmu tabulky v sobotu 13/6/2015 v 17,00 hodin na městský stadion Slávy Novotného ve Šluknově!

Děkuji.

(trenér Ladislav Čurgali)

Zde naleznete video ze zápasu, ostatní výsledky kola a tabulku.

Tagy