weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (popětadvacáté v roce 2015)

Letáčků se nám tentokrát podařilo sesbírat víc než dost, i když se toho během pracovního týdne vlastně tolik neděje.

V pondělí 15. června 2015 už mám za sebou chvilku ve varnsdorfské sportovní hale, kde se hrál basket (tipuji to na 2. stupeň ZŠ + odpovídající ročníky gymplu). Večer by měla mít rumburská ZUŠka, či lépe řečeno její pobočka, koncert v Mikulášovicích.

V úterý 16. června 2015 budu od rána na cestách, snad se odpoledne vrátím včas na koncert Tomáše Bubly ve varnsdorfské ZUŠce. Jinak pokračuje krasojízda té rumburské – kromě vernisáže výtvarného oboru v Městské knihovně by měl být ke slyšení koncert pobočky ve Velkém Šenově a koncert žáků varhanní, pěvecké a dechové třídy z RBK proběhne v kostele sv. Vavřince (u Lorety). A ve varnsdorfské Městské knihovně bude k vidění další dokumentární film.

Ve středu 17. června 2015 znovu v Městském divadle ve Varnsdorfu – i když divadelní sezóna už skončila, do prázdnin tu budou ještě školní akademie, teď je na řadě Edisonka. V Rumburku Na Kopečku bude dvojpřednáška o vaření a jídle.

Ve čtvrtek 18. června 2015 další termín vycházky Rumburkem s průvodcem. A dokumentární film bude tentokrát k vidění ve varnsdorfské Panoramě v cyklu DOKU-SEVER.

Pokud víte víc než my, neváhejte a dejte nám echo. Vybírejte z plakátků a nezapoměňte, že přehled dalších akcí jako vždy najdete v našem kalendáři.