weby pro nejsevernější čechy

Šluknov podlehl na domácím hřišti lídrovi soutěže ze Střekova

Bleskovka: V sobotu [13/6] se hrálo mistrovské utkání 1 A třídy Ústeckého kraje na hřišti Plastonu ve Šluknově. Střekov (ve žlutém) zvítězil 3:0.

Zpráva z utkání trenéra Šluknova L.Čurgaliho:

Přivítali jsme suverénního lídra tabulky s cílem hrát aktivně. Držení míče jsme měli od začátku větší, ale pouze na naší půlce. Dopředu to bylo bez nápadu a soupeř byl po našich ztrátách hodně nebezpečný. Již v 8.minutě jsme inkasovali, když se míč po křižné přihrávce dostal až k Stárkovi, který zakončil na bližší tyč. Největší šanci na vyrovnání jsme měli ve 38min., když Dobeš přihrál před branku Horákovi, který přestřelil. Do šatny jsme obdrželi ještě druhý gól, když Rohlík potrestal chybu naší obrany. Druhý poločas jsme se snažili dát kontaktní branku, přitvrdili jsme v osobních soubojích a měli jsme více ze hry. Soupeř ovšem měl velmi kvalitní přechod do útoku a byl nadále nebezpečný. Třetí gól padl po rohovém kopu, když Holešovský usměrnil míč hlavou do vlastní branky. Chtěli jsme dát alespoň čestný úspěch pro naše fanoušky, kteří fandili i za nepříznivého stavu, ale bohužel se nám gól vstřelit nepodařilo. Největší šanci měl Šeliga po nahrávce Dobeše, ale poslal míč před prázdnou brankou nad. Z mého pohledu jsem s utkáním nebyl spokojen. Myslím, že máme na víc. Několik hráčů nemělo svůj den a proti takto silnému mužstvu musí hrát všichni na sto procent, abychom uspěli.

Zveme diváky na tento víkend (sobota 20/6/2015) , kdy hostíme v posledním utkání Jílové v okresním derby. Toto utkání je součástí 70.výročí oddílu kopané ve Šluknově. V 11 hodin se hraje finále okresu mladších žáků, budou hrát odpoledne bývalý hráči proti Barbie Vilémov a sehraje se utkání přípravky. Podrobný rozpis slavnostního dne bude na plakátech ve skříňkách na náměstí, pěší zóně a na hřišti. Také zveřejníme na FB.

SK Plaston Šluknov – Střekov 0:3 (0:2)
Branky : Stárek, Rohlík, vlastní

Zde naleznete video ze zápasu, ostatní výsledky a aktuální tabulku.

Tagy