weby pro nejsevernější čechy

Na Bohemce se grilovalo s muzikou na podporu o.s.Radost dětem

V sobotu [18/7] se konala grilovačka s muzikou na podporu o.s.Radost dětem u restaurace Bohemia ve Šluknově, která zde pořádá spostu hezkých akcí pro děti.

Z fb od hlavního pořadatele této krásné akce Romana Bortníka:

Vážení přátelé a příznivci o.s.Radost dětem. Chtěl bych vám moc poděkovat za hojnou účast na grilovačce s muzikou (bylo vás cca 180) a díky vám se na děti vybralo nádherných 11´000,- Kč. Velký dík patří všem kapelám a muzikantům, kteří nás celé odpoledne bavily. Samozřejmě i Mírovi Hemerkovi, bez jeho aparatury by to nešlo. Všem sponzorům patří obrovský dík, bez jejich finančních darů by to samozřejmě též nešlo. Věřím že odpoledne s muzikou se vám líbilo a příští rok se přijdete podívat zase. Za o.s.Radost dětem slibuji, že začneme dříve než letos (čímž se chci omluvit skupině Nameless, jejichž produkci jsem byl kvůli pozdnímu času a policii ČR nucen venku ukončit). Jak vidno každá snaha zde ve Šluknově musí být po zásluze potrestána. Ještě jednou všem moc děkuji za o.s.Radost dětem a hlavně za děti, pro které, díky vybraným penězům, můžeme pořádat další hezké akce.

Jen doplním. Policie byla nucena proti této akci zasáhnout, když to slušným občanům vadí, i třeba jenom jednomu.

Na akci se představili: Mišík revajvl (Jirka Petrnoušek), Tudor a Hliňák (LBC), Angelik Project (V.Šenov), Wolfs´Gang (Vlčí Hora) a Nameless (Šluknov).

Zde naleznete vícero fotek.

Tagy