weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam potřicáté v roce 2015

Máme tu poslední červencový víkend, takže si shrňme, co, kdy a kde je možno užít.

Ve čtvrtek 23. července 2015 naváže na výstavu o Augustu Frindovi komentovaná prohlídka Krásné Lípy, bohužel opět beze mne.

V pátek 24. července 2015 začíná vyhlášená Jakubská pouť v Neugersdorf, už po 287! A taky předkrmem začne Kyjovský festiválek.

V sobotu 25. července 2015 začíná Anenská pouť v Lobendavě, krásnolipští turisté jedou na Uhelné safari, bude další trh u varnsdorfského Kocoura, o.p.s.ka se vypravuje na Šrámové kameny, schödingerovci a ti ostatní si podruhé zahrají streetball (tentokrát v RBK) a Kyjovský festiválek pokračuje hlavním programem.

V neděli 26. července 2015 jubilejní ročník varnsdorfského triatlonu s novým logem, tam se snad nějak dodrápu. A odpoledne se (bohužel ve stejném čase) střetnou dva koncerty – ve Filipově další z 9. ročníku festivalu varhanní duchovní hudby a v Lipové pokračují i letos hudební slavnosti. Nedostanu se opět ani na jedno.

Vyzívat kohokoli, aby se podělil s ostatními o fotky. je zcela zbytečné, jak jsme zjistili. Tak si to alespoň užijte, pokud někam půjdete. Nezapomeňte se podívat taky do plakátků, další akce najdete samozřejmě i v našem kalendáři.