weby pro nejsevernější čechy

Tančírna jako veřejný obyvák?

Šluknovský výběžek je krásný co se týče přírody, je to místo, kde ráda žiju a vím, že nejsem sama. Kopce, pole, louky, rybníčky a krásné Českosaské Švýcarsko. Ale po stránce kulturní už tak skvělé není.


Ano, většina měst má svůj kulturní dům, kde se hrají divadelní představení a dokonce se tam pořádají koncerty. Najdeme tu a tam dobré cukrárny, a možná jednu kvalitní kavárnu. Samozřejmě tu jsou kluby a putyky. Ale pro někoho z nás, to není ono. A právě proto jsme se pustili do rekonstrukce nádherných prostorů, které v dřívější době byly využívány pouze jako obchody. Stálo nás to hodně sil, spousty nervů a nějaké ty koruny, ale nakonec se to vyplatilo. Podařilo se nám vybudovat dva skvělé taneční zrcadlové sály, dětský koutek, a také posezení, které je vybaveno křesílky a stolky návrháře Jindřicha Halabaly, které sháníme po bazarech a starožitnictvích.


Naším cílem je, aby toto místo bylo pro všechny, kteří nejenom rádi tančí nebo cvičí, ale také pro ty, kteří si jen tak rádi posedí v příjemném prostředí. Chceme, aby tančírna byla místo pro lidi, kteří rádi tráví čas jinak, chceme, aby tančírna byla pro tvořivce, kreativce, umělce útočištěm. Rádi bychom vám uvařili dobrou domácí kávu z frenchpressu nebo moka konvičky přesně podle vaší chuti, a k tomu třeba domácí koláček. V žádném případě tu nejsme od toho, abychom kopírovali fitness centra nebo kavárny. Jsme tu, abychom společně s vámi vybudovali něco nového, něco skvělého. Něco tak pohodlného, jako u vás doma!

HITHIT!