weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (popětatřicáté v roce 2015)

Konec srpna, konec prázdnin, konec léta, konec radosti. Pozvánky.

Poslední dobou jsem stále více a čím dál častěji zmítán pochybnostmi o smysluplnosti snažení upozorňovat na akce, konané v regionu a přilehlém vesmíru. Pořadatelům je to povětšinou jedno, jestli na jejich akce vůbec někdo zve (ještě by jim tam chodili lidi), lidi nikam nechodí (pokud tam není pivo), a kdyby náhodou někam šli, tak si ani nedokážou přečíst pozvánky a zmatkují, až když je s křížkem po funuse. Třeba minulý týden jsem objevil fotky z Rockfetsu ve Chřibské – ačkoli si myslím, že luxuji hodně zdrojů, plakát na mě před akcí opravdu nikde nevyběhl… A vím maximálně o 5 lidech, kteří jsou schopni a ochotni používat náš kalendář. Ale co, stejně to dělám pro sebe, abych věděl, kam kdy zajít…

V úterý 25. srpna 2015 opět nabídka strážců NP, možno se projít k Pravčické bráně. Večer letos naposledy v létě za svíčkami do Lorety.

Ve středu 26. srpna 2015 poslední položka na seznamu Netradičních toulek. O některých cílech tohoto výletu jsme už informovali (Jehla, Bratrské oltáře poprvé a podruhé).

Ve čtvrtek 27. srpna 2015 letos naposledy možno s OPSkou na pohodlný výlet do Saského Švýcarska, sezona už prostě končí.

Takže pokud jste dočetli až sem a třeba někam chcete vyrazit, vybírejte z plakátků a nezapoměňte i na náš kalendář.