weby pro nejsevernější čechy

Plaston Šluknov odjel z Velkého Března s prázdnou

V sobotu [29/8] Šluknov (na fotkách v modrém) zajížděl na mistrák do Velkého Března a prohrál 0:2. Video z utkání nyní není k dispo.

Ze stránek fotbalu ve Šluknově, hodnocení trenéra Čurgaliho:

Utkání se nám vůbec nepovedlo. Již ve 3.minutě jsme dostali velmi laciný gól. Utkání bylo ve vedru vyrovnané s velkým množstvím zbytečných ztrát míče na naší straně. To nás stálo hodně sil a neměli jsme dostatek energie ve chvílích, kdy to bylo potřeba. Největší naší šanci měl v první půli Horák, ale v dobré pozici vystřelil vedle.
Druhý poločas jsme se snažili o vyrovnání, měli jsme i více šancí, než v první půli, ale ani Zounar, ani Horák a ani Holešovský nedokázali branku vstřelit. Domácí pojistili své vedení a zaslouženě vyhráli.

Rozjezd sezóny se nám vůbec nepovedl, v prním utkání jsme ztratili výhru v poslední možné chvíli a teď jsme prohráli s hratelným soupeřem. Na domácí utkání 5/9/2015 od 17.00 hodin s Mojžířem je potřeba co nejlépe se připravit a vydřít vítězství. Zveme diváky a prosíme o podporu.

2.kolo – 29.08.2015 I.A třída

Velké Březno – SK Plaston Šluknov 2:0 (1:0)

Branky : Borovec 2

Rozhodčí : Spišák – Bláha, Svoboda

Ž : Králíček, Pošík – Schneider J., Chlan
Návštěva : 50 diváků
sestava domácích : Ondrka – Neuman, Pechánek (46′ Cimpl), Valenta, Borovec, Králíček, Barvínek, Pošík (87′ Netymach), Demčenko (69′ Vojtěch), Konrád, Maturkanič (67′ Bubla)
Sestava hostů : Jenka – Schneider J. (76′ Čmugr), Lukáč, Holešovský, Koukol, Zounar, Šembera, Chlan, Horák, Blaho (57′ Schneider O.), Altman (85′ Čurgali)

Tagy