weby pro nejsevernější čechy

Šluknov porazil doma Mojžíř

V sobotu [5/9] na stadionu ve Šluknově domácí Plaston (na fotkách v modrém) porazil soupeře z Mojžíře 2:1.

Trenér Plastonu L.Čurgali napsal k utkání:

Do utkání jsme šli s cílem dát tomu všechno a jít za vítězstvím před domácími FANS. Byli jsme lepším týmem a brzy se nám podařilo vstřelit branku po krásném přímém kopu Svobody. Po přísné penaltě jsme byli hodně v útlumu a do poločasu byl fotbalovější soupeř. Ve druhém poločasu jsme soupeře přehráli a zaslouženě vyhráli. Střídající Altman byl faulován a nařízený pokutový kop Koukol s přehledem proměnil. Hodnotím velmi kladně přístup všech hráčů k utkání. Odmakali to a za to jim děkuji. Když budeme pokračovat v tomto duchu, tak věřím v další úspěchy. Utkání to bylo tvrdé, ale rozhodně ne zákeřné. Je mi líto zranění hráče hostů a přeji mu brzké uzdravení. Děkujeme divákům za skvělou atmosféru, tentokráte podpořenou i fanoušky hostů, kterých také dorazilo hodně. V dalším utkání jedeme do Křešic, kde budeme chtít navázat na vítězství a opět bodovat.

Zde naleznete video ze zápasu, vícero fotek, aktuální tabulku a ostatní výsledky kola.su, vícero fotek, aktuální tabulku a ostatní výsledky kola.

Mistrovské utkání 3.kola krajské I.A třídy

SK Plaston Šluknov – Mojžíř 2:1 (1:1)

Branky : Svoboda, Koukol (PK) – Vitásek (PK)

Rozhodčí : Prošek – Červený, Kloub
ŽK : Diviš, Svoboda, Chlan – Svoboda

Návštěva : 150 diváků

Sestava domácích : Uchytil – Jírův (60′ Altman), Lukáš, Holešovský, Koukol, Zounar, Chlan, Horák (90′ Baulovič), Hajduk, Svoboda (86′ Blaho), Diviš

Sestava hostů : Kubec – Valenta, Bartoš, Jankovský, Zabloudil, Vitásek, Sikora, Fiala, Svoboda (66′ Novák), Zikmundovský (75′ Král), Tichovský (40′ Pavlík)

Tagy