weby pro nejsevernější čechy

Šluknov hrubě nezvládl druhý poločas v Jílovém

Bleskovka: V sobotu [11/10] fotbalisté ze Šluknova (v červeném) hrubě nezvládli posledních cca 25-30 minut utkání v Jílovém a neudrželi vedení 2:0. Nakonec prohrál Plaston 2:5.

Převzato z webu kopané ve ŠLK:

Domácí byli po celé utkání mírně lepším mužstvem. Přesto se nám podařilo jít do dvoubrankového vedení. Oba góly měli na svědomí Petr Holešovský a Chlan, když jeden nahrával, druhý vstřelil branku a pak si vyměnili role. Jílové to ovšem nezlomilo a ve druhé půli hráči otočili výsledek. Nám se přestalo dařit narušovat akce a držet míč na kopačkách.
Je škoda, že se nepodařilo udržet vedení, ale soupeř si výhru zasloužil. My pokračujeme v nevýrazných výkonech a nezbývá, než potrénovat a soustředit se na další zápas, kdy hostíme doma v sobotu [17/10] v 15.30 Libouchec.

8.kolo – 10.10.2015I.A třída

Jílové – SK Plaston Šluknov 5:2 (0:2)

Branky : Kurty, Farkaš, Rangl, Drahoňovský, Just – Holešovský P., Chlan

Rozhodčí : Průša – Meder, Cvachoušek

ŽK : Drahoňovský – Svoboda; ČK : 0 – Holešovský A.

Návštěva : 100 diváků

Sestava domácích : Vosecký – Hiček, Kořínek (46′ Rangl), Michl (55′ Malowanyj), Farkaš, Reichelt, Čermák, Drahoňovský, Kurty, Justy, Červenka (84′ Knotek)

Sestava hostů : Jenka – Lukáč, Hajduk, Koukol, Kirchner, Chlan, Svoboda, Horák, Holešovský P. (47′ Altman), Zounar, Holešovský A.

Tagy