weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam podvaačtyřicáté v roce 2015

Blíží se nám opět víkend, tentokrát akcemi tak trochu přetékající.

Stále ještě hudební festivaly Lípa Musica a Mandava Jazz, ale také spousta dalšího.

Ve čtvrtek 15. října 2015 připomínám Městské divadlo Varnsdorf, zahajující divadelní sezonu. Také začal Liberecký veletrh škol Educa My Job, snad mi vyjde výprava v pátek.

V pátek 16. října 2015 další rukodělný jarmark ve Šluknově, v rumburské Galeře zahrají The Pix a Varnsdorf nabízí další disco ve Sloupáku. A taky se ozvali paintballáři z VDF: Dobrý den, rádi bychom Vás informovali ohledně vylepšení naší indoorové arény, která je nyní osvětlená, přibylo krytů a jiných překážek. Nehledě na to, máme stále funkční outdoorovou arénu, proto neváhejte a ozvěte se. A docela bych zaskočil do Prysku na koncert, složení T4 mi zní hodně zajímavě…

V sobotu 17. října 2015 další trh u Kocoura, v Krásné Lípě se prolnou světy, začínají drakiády, MandaOne bude běhat kolem Kocoura, v kostele sv. Vavřince u Lorety bude koncert RKO k poctě sv. Lukáše, Free Tibet letos výjimečně v Dolní Poustevně, na varnsdorfské Lidovce bude slavit Dykyta 25 let.

V neděli 18. října 2015 drakiáda ve Varnsdorfu, v Krásné Lípě se bude vzpomínat na Tomáše Holého a ještě jednou Varnsdorf, v Městském divadle bude odpoledne dětské představení Krysáci.

Další akce si můžete vybrat podle plakátků, něco najdete samozřejmě i v našem kalendáři.