weby pro nejsevernější čechy

Kvalifikační turnaj Coca cola cup 2015

S obavou z počasí i ze soupeřů jsme odcházeli ve čtvrtek v 9 hodin ze školy. Déšť a 7 stupňů nevěštilo také nic dobrého.

První zpráva ze stadionu – nedorazí ZŠ Jiříkov, kontumačně prohraje se svými soupeři 0 : 3.

Druhá zpráva je pozitivní – hrajeme první a třetí zápas.

V prvním zápase nás čeká ZŠ U Nemocnice Rumburk. Těžký zápas, nějak si to nemůže „sednout“. Jsme pozdě na míči, pozdě se vracíme, chybí nám střed hřiště, nevyužíváme prostorů u postranní čáry. Naštěstí rychle vedeme 1 : 0, z přímého kopu se trefil Martin. Ve 32. minutě přidává další gól. Soupeř sice střílí kontaktní gól, ale Adam po skvělé akci Filipa stvrzuje naše vítězství 3 : 1. Paráda. Aspoň že tak.

Po zápase jsme zápas trochu rozebrali a už se těšili na Velký Šenov. Ten v druhém utkání turnaje porazil Rumburk 2 : 0.

V zápase se Šenovem jde o hodně – o postup do dalšího kola turnaje. Ale naši kluci byli jako vyměnění – rychlé brejky, přístup k protihráči, vykrývání prostorů před bránou, střelecká chuť. Navíc po průniku Jindry se kopala penalta. Martin však zaváhal. Ale to se již „mašina“ s názvem ZŠ náměstí rozjížděla na plné obrátky – Filip si vystřílel čistý hattrick, jedna branka hezčí než druhá. Čtvrtou branku do konce poločasu zařídil Kuba. Ve druhém poločase exceloval Martin. Soupeř již jen korigoval na konečný stav 1 : 6.

Skvělé, jsme v dalším kole Coca cola cupu!!! Veliká gratulace za kolektivní výkon i nasazení v tak těžkých podmínkách.

Rekapitulace:

ZŠ Varnsdorf – ZŠ Rumburk 3 : 1
Branky: Vaňák 2, Křemenák

ZŠ Varnsdorf – ZŠ Velký Šenov 6 : 1
Branky: Kabeláč 3, Vaňák 2, Jetmar 1

Sestava týmu: Nedošínský – Nagy, Jetmar, Vaňák, Nedomlel – Šolc, Kabeláč, Pípa, Skotnica – Diviš, Křemenák; lavička: Hanich, Stankovič, Netuka

V. Zemler, ZŠ nám. E. Beneše Varnsdorf

Tagy