weby pro nejsevernější čechy

Plaston sebral tři body Rumburku

Opožděná bleskovka: V sobotu [24/10] kolem půl třetí v Rumburku odehrál místní celek (v černém) mistrák 10.kola krajské fotbalové soutěže mužů s Plastonem Šluknov.

Toto napsal trenér Plastonu L.Čurgali k zápasu:

V utkání jsme udělali několik výrazných změn v rozestavení hráčů a to nám hodně pomohlo. Dařilo se nám narušovat akce soupeře. Na čem je ještě potřeba zapracovat, je množství standardních situací pro soupeře, hlavně před poločasem měl soupeř dlouhou sérii rohových kopů. Z těch Rumburk hodně hrozil a třikrát nás v utkání zachránil bravůrně brankář T.Uchytil. Celé mužstvo zaslouží pochvalu, jak k zápasu přistoupilo. Branku jsme vstřelili také po standardní situaci, když P.Svoboda centroval na zadní tyč, P.Horák hlavou přenesl zpět na první tyč a tam pohotově dorazil kapitán R.Lukáč.

V dalším utkání hostíme poslední Hostovice (31.10.) a doufám, že vítězství potvrdíme doma a získáme další důležité tři body. Děkujeme fanouškům za hlasitou podporu v Rumburku, kde jsme se cítili jako doma a těšíme se na sobotu, kdy se hraje již ve 14 hodin! Přijďte včas :)

Mistrovské utkání 10.kola I.A třídy

Rumburk – SK Plaston Šluknov 0:1 (0:1)

Branka : Lukáč

Rozhodčí : Novotný – Klimpl, Doležal

ŽK : Stankovič, Havel, Pilko – Jírův, Kirchner, Horák

Návštěva : 100 diváků

Sestava domácích : Hadar – Trégr, Pokorný, Zima, Stankovič, Nehonský (46′ Matějka), Havel, Pilko, Hejl, Šebora (69′ Michalina), Šott (81′ Chlada)

Sestava hostů : Uchytil – Hajduk, Lukáč (89′ Holešovský), Koukol, Chlan, Svoboda, Horák, Zounar, Jírův (77′ Altman), Knížek, Kirchner

Zde naleznete krátké video ze zápasu.

Tagy