weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pošestačtyřicáté v roce 2015)

Vzhledem k tomu, že v pondělí hned od rána budu v terénu, přichází nabídka akcí na další pracovní týden s mírným předstihem.

Opět výstavy, expozice, prezentace, ukázky. A některé z nich naše, tak nezapomeňte!

Jak již naznačeno – v pondělí 9. listopadu 2015 jedeme hned od rána, začíná tradiční propagační výstava středních škol v rumburské Střelnici. Ten plakát je tak strašně jedovatý, že kdyby byl někde k vidění, byl by nepřehlédnutelný, já ho ovšem kromě FB nikde neviděl, nicméně mě z něho doteď bolí oči a vlastně jsem na něm nedokázal nic moc přečíst. Inu, možná ho dostali do škol spolu s pozvánkou… Cestou zpátky z Rumburka se stavím ve spolkové místnosti Městské knihovny Varnsdorf, kde místní umělci zahajují vernisáží svou každoroční výstavu.

V úterý 10. listopadu 2015 opět na Střelnici, střední školy pojedou druhé kolo lákání na přijímačky. Večer pak knihovna nebo knihovna. V rumburské pokračuje cyklus promítání srovnávacích fotografií, ve varnsdorfské bude řeč o esencích z Austrálie.

Ve středu 11. listopadu 2015 je svatého Martina, víme o třech místech, kde se bude pochodovat s bílým koněm. Možná je jich víc, ale stejně to nestíháme ani takhle. V Křinickém pivovaru v Krásné Lípě pokračují cestovatelské přednášky s hosty Jiřího Raka, po dvou dnech řádění školáků se do rumburské Střelnice vrátí divadlo a na varnsdorfskou Lidovku se vrátí fenomenální kytarista, a nebude tentokrát sám. A některým hatí plány ještě vernisáž Na Kopečku.

Další si samozřejmě můžete vybrat z přehledu plakátků a nezapomeňte na náš kalendář (ten se snažíme dopňovat průběžně, i po zveřejnění pozvánek).