weby pro nejsevernější čechy

Postup florbalistů do okresního finále

Tak konečně to mladším klukům vyšlo! Po smolném turnaji v malé kopané tentokrát kluci zabojovali a vybojovali kýžený postup do okresního finále ve florbalu!

Tou motivací pro ně byl především fakt, že okresní finále bude tentokrát hostit ve čtvrtek 10. 12. 2015 varnsdorfská sportovní hala a oni se tak budou moci ukázat před svými nejbližšími, případně spolužáky.

A teď něco málo k průběhu dnešního turnaje v Markvarticích. Jediná prohra s varnsdorfským gymplem 1:2, smolná remíza s Chřibskou 2:2, tři jednoznačné výhry a před námi poslední zápas o postup s domácími Markvarticemi. Potřebujeme k postupu výhru…

Vedeme 2:0, poté 2:1, trestné střílení proti nám – neproměněné a minutu před koncem dostáváme smolný gól na 2:2. Konec nadějí? Ne, proto je sport nádherný – Filip Kabeláč střílí 10 sekund před koncem postupový gól a propuká obrovská radost našich kluků …

O postup se kolektivním výkonem zasloužili tito borci: Oliver Sembdner, Míša Stankovič, Filip Damašek, Filip Kabeláč, Tomáš Stehlík, Tadeáš Šolc, Radek Damnitz a Ondra Könnyü. Kluci díky a přejeme hodně úspěchů v okresním kole.

Bc. Aleš Ondráček, ZŠ nám. E. Beneše Varnsdorf

Tagy