weby pro nejsevernější čechy

Šluknov zvítězil v posledním utkání podzimu nad Velkým Šenovem

V sobotu [14/11] sehrál Šluknov (v modrém ve videu) poslední utkání podzimní části této sezóny s Velkým Šenovem a zaslouženě zvítězil 2:0.

(úvodka je ilustrační foto)

Toto napsal trenér L.Čurgali k zápasu:

Před krásnou diváckou kulisou, kdy i za nepříznivého počasí byla plná tribuna jak domácích FANS, tak fanoušků od soupeře, se hrálo utkání s velkým nasazením, tak jak to v derby bývá.
Na hodně těžkém terénu se nám v první půli nedařila kombinace a hosté po našich ztrátách podnikali nebezpečné protiútoky. Největší šanci spálil Skyva, když po centru kolenem usměrnil míč jen nad branku. I my jsme však měli své šance. Dokonce jsme dvakrát vstřelili branku, ale oba góly byly z ofsajdu. Ve druhé půli jsme hru více zjednodušili a tlačili se více do branky. Brzy se nám to vyplatilo, když po pasu Svobody byl ve vápně faulován Kirchner. Bohužel brankář Janda nařízený pokutový kop neproměnil a stav zůstával 0-0. Střela ze střední vzdálenosti Horáka skončila jen na tyči a tlak narůstal. Branky jsme se dočkali, když opět jednoduchým nákopem Svobody se míč dostal k naběhnuvšímu Lukáčovi, který obhodil brankáře Kyselu. Druhý gól padl opět jednoduše, když výkop od branky soupeře vrátil zpět dlouhou hlavičkou Lukáč a Horák pohotově přehodil brankáře hostů. Po té spadla z hráčů nervozita a v závěru na hřišti bylo už jen jedno mužstvo. Nejblíže k dalšímu gólu byl Diviš, který po pěkné střele trefil břevno, ale další gól již nepadl. Utkání to rozhodně nebylo jednoduché a děkuji hráčům za nasazení a vůli po vítězství. Z vítězství jsme měli obrovskou radost a částečně jsme napravili nepodařený podzim, když jsme vyhráli alespoň místní derby v Rumburku a s Velkým Šenovem. Ještě chci hoooodně moc poděkovat našim fanouškům, kteří nás celý podzim podporovali, i když se nedařilo. Doufám, že závěr to odčinil, kdy jsme z posledních čtyř utkání třikrát vyhráli. Děkuji.

Mistrovské utkání 13.kola I.A třídy

SK Plaston Šluknov – Velký Šenov 2:0 (0:0)

Branky : Lukáč, Horák

Rozhodčí : Holec – Dvorský, Trutnovský

ŽK : 0 – Čurgali, Podhora

Návštěva : 220 diváků

Sestava domácích : Janda – Knížek, Lukáč, Jírův (64′ Altman), Koukol, Zounar, Kirchner (89′ Šeliga), Holešovský Petr (46′ Diviš), Horák (87′ Schneider Ondra), Hajduk, Svoboda

Sestava hostů : Kysela – Krejčí, Šipula, Bálek, Kříž, Čurgali, Podhora, Skyva (80′ Bílý), Mikula, Tlapák (64′ Pánik), Snášel

Zde je možno shlédnout video ze zápasu.

Tagy