weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam popadesáté v roce 2015

Honem honem, co se kde kdy šustne o víkendu.

Teď už jsem chtěl být ve sportovní hale, kde se ve čtvrtek 10. prosince 2015 koná okresní finále ve florbalu. Nějak nestíhám. Odpoledne mám zajet do MŠ u Velveta klubu, cosi vánočního. Plánoval jsem stihnout podobnou akci i v MŠ a ZŠ Bratislavská, ale budu muset odjet, takže nevím nevím. Tím padá jak adventní koncert ZUŠ RBK v aule gymnázia, tak Nezmaři v Mikulášovicích.

V pátek 11. prosince 2015 nebudu ve Výběžku, i když jsem leckomu nasliboval hory i s horákama. Na slavnostním otevření Kneippova chodníku na Národní mě zastoupí -miw-, pokud mu už zuby dají pokoj. Ovšem florbal I. stupně ZŠ ve sportovní hale bude bez nás…

V sobotu 12. prosince 2015 se vracím zpět, asi rovnou do Krásné Lípy, kde by měl být od 8 do 16 Turistický advent. Odpoledne se trhovci přemisťují na faru do Jiřetína pod Jedlovou. Když jsem tuhle projížděl přes Valdek, marně jsem přemýšlel, kde se tady uskuteční 1. farmářské trhy, a asi se to ani nedozvím… A nestíhám ani advent Na Kopečku v RBK, kombinovaný s vystoupením The Pix.

V neděli 13. prosince 2015 tři koncerty v jednom čase – Lužičan v Krásné Lípě, Tyršovské zvonky a Šenováček v Loretě a podruhé zpívání u Věžičky ve Varnsdorfu. A jak to mám asi udělat, abych byl všude?

Samozřejmě, zdaleka to není všechno. Plánujte akce podle plakátků nebo našeho kalendáře. A ajko vždy je dozajista spousta dalšího, o čem ani nevíme.