weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pojednapadesáté v roce 2015)

Už nám těch pracovních dnů v letošním roce moc nezůstává, tak se organizátoři pokoušejí do některých z nich nacpat akcí, až kalendáře přetékají.

Výstavy, muzea, galerie, a tak podobně. Vyberte si. To opakujeme každý týden, tak se fakticky někam zajděte podévat.

Po pondělním odpočinku v úterý 15. prosince 2015 další přednáška ve varnsdorfské knihovně, začínají zimní prohlídky Lorety, dostalo se mi i pozvání na vánoční koncert N.T.C. v aule rumburského gymnázia. Také jsem se radoval, že vánoční program ZŠ a MŠ Bratislavská se minulý týden kvůli nemocnosti přesunul (v původní termín jsem nemohl), jenže nakonec to není nic platné, protože se koná ve stejný čas, jako předvánoční akce ZŠ Karlova v kostele bez věže…

Ve středu 16. prosince 2015 Městské divadlo Varnsdorf a tradiční galaprogram zdejší Základní umělecké školy. Na Kopečku bude tou dobou sněžitbude tou dobou sněžit a v rumburské Střelnici bude divadlo.

Ve čtvrtek 17. prosince 2015 opět termínová kolize, jeden vánoční koncert v Krásné Lípě a druhý ve starokatolickém kostele ve Varnsdorfu. A večer v pivovaru u Kocoura další jazzová dávka.

Kašlete na dárky a vybírejte z přehledu plakátků nebo v našem kalendáři. Ten se snažíme dopňovat průběžně, i po zveřejnění pozvánek, ale stejně nám určitě spousta dalších akcí chybí.