weby pro nejsevernější čechy

Adventní zastavení IZŠ Karlova Varnsdorf 2015

Letos stejně jako nějaké ty roky předtím – v úterý 15. prosince 2015 Interaktivní základní škola Karlova ulice Varnsdorf pořádala v kostele sv. Karla Boromejského (bez věže) tradiční zpívání a poté jarmark v budově školy.

Nerad bych se opakoval, ale text z loňska by se snad dal opakovat takřka celý. Snad jen těch lidí tu bylo letos ještě víc. Nazvučení slušné, bylo vcelku dobře slyšet všechno. Cca 30 minut koled, poté přesun do školy. Na chodbě za dveřmi cukrovinky a teplé nápoje (hmmm, zase jsem autem, zase svařák nebude), jedno prodejní místo v tělocvičně a po chvíli druhé prodejní místo ve třídě. V tělocvičně občerstvení komplikované technickými obtížemi, takže já se nakonec párku v rohlíku nedočkal, protože jsem zpočátku čekal a pak pospíchal do RBK na koncert N.T.C.

Stačil jsem postřehnout, že spousta připravených vánočních dekorací zmizela během prvních minut, že na schodech proběhlo vyhodnocení nějaké soutěže (hlásal a ceny předával místostarosta Roland Solloch) a že mezi kolotajícími lidmi jich znám čím dál víc. Škoda, že se termínově kryla ZŠ a MŠ Bratislavská, ale ten kostel mě prostě přesvědčí rok co rok.

https://youtu.be/bGs8E3ME-wk

https://youtu.be/v7yZNTNSqRY

Samozřejmě nemůže chybět pohled do minulosti – jak to bylo v roce 2014 ->, v roce 2013 ->, v roce 2012 ->

Aha, a pak se člověk ještě dozví, že ve stejnou dobu měla tutéž akci i ZŠ Seifertova ->

Tagy