weby pro nejsevernější čechy

Výuční list na dosah

Další krok na cestě za výučním listem v oboru Kuchař-číšník udělaly účastnice rekvalifikačního kurzu Příprava minutek, které kurz završily v pátek 6.2.2016 úspěšným složením zkoušky před autorizovanou osobou. Kurz, pořádaný VOŠ, SPŠ a SOŠS a CR Varnsdorf, absolvovalo 7 účastnic nejen ze Šluknovského výběžku.

Protože tyto absolventky kurzu již v minulosti získaly osvědčení o profesní kvalifikaci Příprava teplých pokrmů, zbývá jim pro úplnou profesní kvalifikaci Kuchař získat poslední ze tří nutných kvalifikací, a to Přípravy studených pokrmů. Pak by jim již nemělo stát nic v cestě za splněním vytyčeného cílu, kterým je závěrečná zkouška a získání výučního listu v oboru Kuchař-číšník. „Držíme všem účastnicím palce, aby vše zvládly, protože cesta, kterou se vydaly, je běh na dlouhou trať. Ale ony ji jistě zvládnou.“, uvedl Bc. Petr Horníček, předseda zkušební komise.

Více informací o získání profesních kvalifikací dle zákona č. 179/2006 Sb. získáte na www.centrum-uznavani.cz a www.narodnikvalifikace.cz.

Ing. Michaela Rozborová

nábor žáků, propagace a projektová činnost

Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf, Bratislavská 2166, příspěvková organizace

Bratislavská 2166

407 47 Varnsdorf

Tel.: +420 412 354 773

Mobil: +420 778 528 152

E-mail: michaela.rozborova@skolavdf.cz

www.skolavdf.cz

Tagy