weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – osmý týden roku 2016

Co nás čeká poslední únorový víkend?

Ve čtvrtek 25. února 2016 otevření nové přeshraniční stezky, o kterém se mluvilo dokonce v rádiu – ve 13:00 se dochází od nádraží v Dolní Poustevně po nové žluté směr Německo a zpět. Všechno by mělo vyjít tak, že večer ještě stihnu Strýčka Váňu v RBK na Střelnici. Nestíhám ovšem vernisáž naší byvší kolegyně Martiny v rumburské Balahale.

V pátek 26. února 2016 asi skočím udělat nějakou fotku na Střelnici varnsdorfskou, kde místní DDM pořádá dětský country bál. No a samozřejmě večer do Městského divadla na Neckáře.

V sobotu 27. února 2016 míří KPMV na brtické ledopády, pivovar Kocour pořádá ples na varnsdorfské Lidovce, a v Doubici bude letošní Maškarní bál Tolštejnského panství s vyhlášením Zlaté múzy severu. Nechce se mi rýpat, ale ještě před cca 3 týdny nominovaní nevěděli o tom, že jsou nominováni… Jinak je těch plesů v sobotu habakuk všude možně – viz kalendář a plakáty

V neděli 28. února 2016 dorazí Strýček Váňa do Dolní Poustevny.

Jako vždy to není všechno. To, o čem víme, vám nabízíme prostřednictvím již zmíněných plakátků nebo našeho kalendáře. To, o čem nevíme, si najděte sami, někde.