weby pro nejsevernější čechy

Noc reklamožroutů

Novou kolekci nejlepších reklam z celého světa můžete poprvé zhlédnout už tento pátek 26. února v Městském kině v Novém Boru.

Více jak pětihodinový maratón reklam začne ve 20 hodin. Uvidíte chytré, inteligentní, exotické, ale také kontroverzní podpásovky či historické spoty. O přestávce se diváci mohou těšit na občerstvení z Pivovaru Cvikov, které je partnerem novoborské akce. Noc reklamožroutů probíhá pouze v osmi kinech ČR.
Promítat se budou reklamy z více než 50 zemí světa. Je to výběr toho nejlepšího z minulých let, reklamy na známé i neznámé světové značky, reklamy se světovými celebritami i exotické spoty s neherci, reklamy originální, dramatické, vtipné i dojemné.

The Night of the Ad Eaters (Noc reklamožroutů) je světová reklamní show plná reklamy a hudby s dlouholetou tradicí. Její zakladatel Jean-Marie Boursicot ji poprvé představil v roce 1981 a z rodné Francie se velmi rychle rozšířila do zbytku světa. Reklamní sdělení je natolik srozumitelné, že překonává jazykové i kulturní rozdíly. Show probíhá ve více než 135 zemích světa, každý rok ji shlédne více než 300 000 nadšenců.
Vstupenky je možné zakoupit v předprodejních místech společnosti Kultura Nový Bor, s.r.o. nebo on-line na www.kulturanb.cz/kino.

nr1