weby pro nejsevernější čechy

Anička je Éro a hraje o zkurvenym životě Bedřichově, což může být kdokoliv [Modry Kocour2016, pátek]

My, co se nedostaneme do Prahy na náplavku a do Turnova na Kocoura, a jsme přijeli prvně, víme prdlajz, co je to Anička a letadýlko, takže páteční večer měla tato dívka premieru s kusem Sólo pro Bedřicha a ukázala, že zprovoznit web mujzkurvenejživot.cz, by mohl být docela navštěvovaný kanál a kdoví? třeba i perspektivní byznys.

Loutkový příběh Bedřichův je dílo popisující život chlapce a muže, který měl všechny předpoklady k tomu, aby byl šťastný, ale nenašel odvahu to opravdu udělat. Překážkou, která mu po celou dobu stála v cestě, byl ten zatracený medvěd s kytarou, který, obávám se, bude mě ještě nějaký čas budit ze sna.

Anička hraje, zpívá a rozdává burské oříšky plnými hrstmi, chvílemi je neuvěřitelně vtipná a chvílemi nekompromisně přímočará, také bolestně tapná a někdy, když to příběh vyžaduje, i sebemrskačská. Tedy taková, jako život sám.

Nemám tušení, jestli i tento druh umění má nějaké jméno, ale je to nekompromisně přeexponovaná zpráva o stavu lidstva na začátku třetího tisíciletí.