weby pro nejsevernější čechy

Poslední přípravák Šluknov prohrál s Unionem Děčín

Bleskovka: V sobotu [19/3] dopoledne sehrál Šluknov (na fotkách v bílém) poslední přípravný zápas této zimní přestávky na umělce Junioru v Děčíně s tamním Unionem a prohrál 2:3.

Toto napsal šluknovský trenér L.Čurgali:

Union Děčín-Šluknov 3-2 (0-2). Góly Lukáč, Horák.

Sestava: Jirchář-Koukol, Knížek, Holešovský, Blaho-Kirchner, Lukáč, Svoboda, Altman-Horák, Šeliga. Střídali: Dostál, Rigo.

V první půli jsme byli výrazně lepším týmem. Vstřelili jsme dvě branky, dvě břevna a mnoho dalších šancí jsme měli. Zlom přišel těsně před poločasem, kdy jsme dostali kontaktní gól. V druhé půli se nám nic nedařilo. Šance jsme si sice vytvářeli nadále, ale i hodně šancí měl soupeř, když dvě využil a otočil skóre. Máme na čem rozhodně pracovat tento týden, abychom se dobře připravili na první mistrovské utkání, které hrajeme v neděli v 17 hodin na Junioru Děčín.

Dále trenér Šluknova zhodnotil přípravu:

Celkem jsme se do dnešního dne s hráči viděli od Nového roku 33x, když průměrná účast byla 9 lidí. Nejlepší účast měl Koukol, Svoboda a Altman. Celkem má nadpoloviční účast 12 hráčů z 22, kteří se zapojili do trénování. Věnovali jsme se hodně fyzické přípravě, ale absolvovali i hodně přátelských utkání. Celou zimu nás trápila zranění některých hráčů a to nás může dost srazit výsledkově. Nesháněli jsme žádné cizí posily, budeme bojovat s našimi hráči, kterým věřím, že dají do zápasů srdíčko za Šluknov. Někteří hráči ještě úplně nemají kvalitou na A-třídu, ale bojovností a přístupem mohou přispět celému týmu. Budu rád, když budeme vyhrávat hlavně doma a občas získáme nějaký bod venku. Cílem je mít co nejdříve dostatečný počet bodů na záchranu, abychom mohli v klidu koncepčně budovat tým na další roky.

Tagy