weby pro nejsevernější čechy

Šluknov totálně nezvládl domácí zápas proti Velkému Březnu

V sobotu [2/4] po půl páté sehrál Šluknov (v modrém) mistrovský zápas krajské 1. A třídy s Velkým Březnem a prohrál 0:4.

Konstatování domácího trenéra L.Čurgaliho:

Tento zápas se hodnotí velmi špatně, nenajde se žádné pozitivum. Krásné počasí a zvědavost fandů, jak je na tom mužstvo po zimní pauze, přilákalo plnou tribunu, která viděla ostudný výkon. Před zápasem byl předán dar nové kvalitní koloběžky Dušanovi Blanárovi, který fotí každé utkání od nejmenších dětí po nejstarší veterány. Dušane přejeme hodně najetých kilometrů. Od úvodu jsme měli problém něco vymyslet, bezmyšlenkovitě jsme se zbavovali míčů. Když už jsme chtěli něco vymyslet, tak to dlouho trvalo a chyběl moment překvapení. Soupeř brzy poznal, že jsme zranitelní a s postupem času se zlepšoval. Jednoduše se dostával za naší obranu a nestačilo ani dvojité varování. Gól padl po dlouhém nákopu, kdy se nejlépe zorientoval útočník hostů a se štěstím vstřelil branku. I druhý gól padl po dlouhém nákopu, kdy si pomezní nevšiml prodloužení hlavou a tím jasného ofsajdu. Na to se vymlouvat nemůžeme, protože za naši hru jsme si branky zasloužili a hosté měli i jiné šance. I my jsme si vypracovali dvě šance, ale v největší Svoboda hlavičkoval přesně do prostřed branky. Druhý poločas jsme zkusili změnit rozestavení, ale bylo to k ničemu. Naopak hosté přidali další dvě branky a dokonali strašný debakl. Náš zmar dokumentovala šance Svobody, který ve skrumáži před brankou trefil Horáka. Když už se zdálo, že nás nemůže nic horšího potkat, tak se v závěru zranil Holešovský A., který má přetrhané vazy v rameni a tím pro něj asi jarní sezóna skončila. Je jednoduché ztratit přízeň fandů, ale získat jí zpět je hrozně těžké.

Zde naleznete video z utkání.

Mistrovské utkání 15.kola I.A třídy.

SK Plaston Šluknov – FK Jiskra Velké Březno 0:4 (0:2)

Branky : Čapek 2, Pošík 2

Rozhodčí : Holec – Dvorský, Fojta ŽK : Svoboda, Koukol – Svoboda, Pošík, Chatvát Návštěva : 190 diváků

Sestava Šluknov : Janda – Hajduk, Holešovský A.(73′ Šeliga), Koukol, Blaho, Kirchner, Svoboda, Lukáč, Altman (60′ Diviš), Chlan, Horák

Sestava Velké Březno : Bičiště – Neuman, Cimpl (73′ Demčenko), Pechánek, Čapek, Borovec (54′ Svoboda), Králíček, Netymach, Barvínek, Pošík (79′ Lapšo), Matrukanič (67′ Charvát)

Tagy